Corona / Covid-19

Coronavirus

De maatregelen die genomen zijn om de verspreiding van het Coronavirus (COVID-19) tegen te gaan zijn aangescherpt. We kunnen stellen dat dit bij alle organisaties in meer of mindere mate impact heeft.
Het team van Slijptechniek IJmond en Special Tools Ymond is in deze tijden gewoon bereikbaar en wij zijn nog altijd in staat om onze dienstverlening te kunnen voortzetten met voldoende bezetting.
Echter, in deze onzekere tijd kan het zijn dat leveringen vertraging oplopen. Hiervan stellen wij u dan zo snel mogelijk van op de hoogte.
Wij stellen de gezondheid van onze klanten en medewerkers voorop en houden ons aan de richtlijnen en beslissingen van de overheid die zijn opgelegd vanwege de verspreiding van het Coronavirus.

Onze maatregelen:

Misschien bent u al eerder op de hoogte gebracht door één van onze medewerkers, maar wij hebben onze verantwoordelijkheid te nemen nu het coronavirus zich enorm snel verspreidt.
Daarom gelden vanaf maandag 23 maart de volgende maatregelen om op een verantwoorde manier ons werk te kunnen blijven doen:

• Werk wat via de mail/telefoon kan, handelen we liever op die manier af.
• Mocht een bezoek tóch noodzakelijk zijn, bel ons van tevoren op om te bespreken hoe de situatie is en wat er gedaan kan worden.
• GEEN handen schudden, ruim afstand houden tot elkaar, niezen/hoesten in de elleboog, regelmatig handen wassen.
• Wij spreken mogelijk af dat het (slijp)werk op een speciale plek wordt opgehaald/afgeleverd waar geen persoonlijk contact bij nodig is.