Ons machinepark bestaat uit CNC slijpmachines, rond- en vlakslijpmachines, zaagslijpmachines en een keur aan conventionele machines. Het gaat te ver om al onze machines te laten zien. Hieronder treft u een selectie uit ons machinepark.

Wij hebben 4 Walter Helitronic CNC slijpmachines. Op deze 5-assige CNC gestuurde gereedschapslijpmachines kunnen zeer nauwkeurig allerlei vingerfrezen, hardmetaalboren en dergelijke geslepen worden. De Walter Helitronic is flexibel inzetbaar waardoor wij snel op uw aanvraag kunnen reageren.

Op de Walter Helitronic produceren wij ons VHM frezen pakket en onze specials.

Wij hebben de mogelijkheid om met diverse CAD/CAM programma’s uw werkstukken te programmeren en te slijpen, zodat het door u gewenste product naar tevredenheid optimaal kan worden ingezet.

De Loroch K850 is geschikt voor het slijpen van HSS zaagbladen vanaf 130 tot 850 mm diameter (optie vanaf 40 mm), verder voorzien met oliekoeling en automatisch aftasten, automatisch aanfasen en bladklemming, waardoor het mogelijk is zaagbladen vanaf 130 tot 850 mm automatisch te slijpen, zonder wisseling van eventuele opspanflenzen.

Deze state-of-the-art machine detecteert welke zaag er bewerkt wordt en stelt de optimale slijpkarakteristiek aan de hand daarvan in.

Op onze conventionele slijpmachines slijpen wij veel verschillende werkstukken. Van het simpelste beiteltje tot de meest ingewikkelde profielfrees. Om dit te kunnen bereiken worden deze machines voorzien van een profieldress inrichting, een radiusslijpapparaat, rondslijpmotor, enz, enz

Op onze rondslijpmachines (waaronder de Schaudt en machines van Studer) slijpen wij die werkstukken die perfect rond moeten zijn. Wij zijn ook in het bezit van een machine met binnenslijpinrichting.

Op onze vlakslijpmachine kunnen wij naast gereedschapslijpen ook uw produkten vlakslijpen.